Kadazom | Reconditionare cazi de baie Kadazom | Reconditionare cazi de baie Kadazom | Reconditionare cazi de baie Kadazom | Reconditionare cazi de baie

Despre noi

Ne ocupăm în exclusivitate cu recondiționarea căzilor de baie, și a cădițelor de duș. Timpul de lucru se încadrează între 2-4 ore în funcție de starea căzii.

Experiență de peste 20 ani! - Calitate garantată!


garantie reconditionare cazi

Daca nu esti multumit de rezultatul final, nu trebuie sa platesti serviciul executat. In plus ramai cu cada reconditionata.


Lucrarea se efectuează la domiciliul clientului fără demontarea căzii, cu deranj minim și fără deteriorarea altor suprafețe. Resmălțuirea este posibilă în orice culoare deschisa în funcție de dorința clientului. 

Timpul de uscare la temperatură optimă (20-25 °C) este de 48 de ore, timp în care trebuie ferită de praf si de apă. 

Stratul nou de email aderă la emailul original prin legături chimice stabile, care are o rezistență asemănătoare cu smalțul original. 

Ca noua suprafață să-și păstreze calitatea și estetica pe timp cât mai îndelungat, curațarea trebuie efectuată cu soluții lichide care nu conțin acizi, clor si nu zgârie suprafața. 

Această operațiune de recondiționare se poate repeta de nenumarate ori.  Atenție! Coloranții din vopsea de păr decolorează suprafața!

Calitate garantată! 

reconditionare cada

reconditionari cazi de baie

Testimoniale

"Sunt super multumit, chiar imi place, daca nu mi-ar fi placut chiar ziceam. Va recomand!”
F. Sebastian - Targu Mures, str. Brasovului
"Arata foarte bine, ca si o cada noua"
D. Gheorghe - Targu Mures, str. Tisei